A 2017. december 14. napján megtartott övvizsgán sikeres vizsgát tett zöld övre Szalai Henrik és Vatali Csenger, sárga övre Németh Péter, Horváth Tamás és Oswald Zoltán, lila öv 2 szürke csíkra Horváth Zsófia. Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!

A 2014. november 29-én Tóthné Egyed Éva sikeresen levizsgázott 2. kyufokozatra. Gratulálunk neki a szép teljesítményhez!

A 2015. január 30-án Bende Márton és Szirbik Ferenc vizsgázott 2. kyu fokozatra, azaz kék övre.

"A Jubileumi Táborunk legfontosabb eseménye volt, hogy bejelentettük a Kelemen Ryu megalapítását és ezzel egyidőben soke Kozo Kunibától, a Japánban a bejegyzést végző szervezet vezetőjétől megkapta a 9. dan fokozatot, a piros övet soke Kelemen István. A tavalyi soke címmel és a japán mester idei személyes látogatásával teljes lett a Ryu megalapítása."

[jujitsu.hu]

2015. május 30-án csapatunk főzőversenyen csillogtatta meg tehetségét. A készített étel: zöldséges ragu Kék Farkas módra.

A Kék Farkas Ju Jitsu Klub 1999 nyarán alakult, az edzések a Budapest, Madarász Viktor utcai óvoda tornatermében indultak 1999 szeptemberében Tóth Csaba Ju Jitsu mester vezetésével.

Az edzések három csoportban folytak: ovis, gyermek és felnőtt korosztályokban hetente háromszor.Az edzéseken rengeteg érdeklődő fordult meg négy éves kortól egészen a senior kategóriáig: lányok és fiúk, nők és férfiak vegyesen. Tóth Csaba mester szakértő oktatásával a tanítványok (jitsukák) szépen fejlődtek, ügyesedtek, majd több bemutatón, és az élet számos területén bizonyították az itt szerzett tudás hasznosságát, sikerét. A versenyezni vágyók a különböző harcművészeti stílusok által rendezett versenyeken próbálhatták ki tudásukat, és szép eredményeket értek el.

Joomla templates by a4joomla